Barcelona

Barcelona

Vandaag boeken, morgen in Barcelona!

Dat u voor een leuke, ontspannende en diverse vakantie niet altijd de halve wereld hoeft rond te reizen bewijst Barcelona. Een vakantie in Barcelona staat garant voor zon, zee, strand, cultuur en, voor wie wil, feest. Deze Spaanse metropool is ongekend populair onder Nederlandse toeristen, omdat de stad op slechts 2,5 uur vliegen van Amsterdam ligt. Bezoek daarom  en geniet binnen enkele etmalen van het aangename klimaat, de ongedwongen sfeer en de prachtige bezienswaardigheden die de stad herbergt. Door vandaag te boeken, kunt u morgen over de Ramblas struinen.

Een van de belangrijkste personen in de historie van Barcelona is Antoni Gaudí. Door de hele stad zijn de werken van deze Catalaanse architect te bewonderen. Bezoek bijvoorbeeld een keer het Bisschoppelijk paleis van Astorga, Casa Batlló of Park Güell. Het ene is nog mooier dan het andere, maar het uiteindelijke hoogtepunt is ongetwijfeld de Sagrada Familia. In 1883 begon men met de bouw van de thans nog onvoltooide kathedraal. De hoop en de verwachting is dat dit meesterwerk in 2026 officieel klaar is, maar ook heden ten dage kunt u de kathedraal bezoeken. Laat u overweldigen en verrassen door de briljante visie van Antoni Gaudi, want dit werk heeft een ongekende schoonheid.

Barcelona herbergt nog vele andere schatten, zoals het Camp Nou, een prachtig strand en een veelvoud aan mooie kerken, maar wat de stad echt uniek maakt, is de sfeer die er hangt. Ondanks dat het een drukke metropool, een miljoenenstad en een economisch zakencentrum is, hangt er een ongedwongen, rustieke en oprechte sfeer. U zult bijna nooit het gevoel hebben dat u in een toeristische trekpleister rondloopt of dat u niet welkom bent. Bovendien kunt u er heerlijk tapas eten, terrasjes pakken en shoppen. Gewoon een dagje rondlopen in Barcelona is al genoeg voor een heerlijke vakantie.

Bijkomend voordeel van de stad is de ligging ten opzichte van Nederland. Barcelona is snel en makkelijk te bereiken per vliegtuig en auto. Daardoor is de stad ook uitermate geschikt voor last minute vakanties. Voordeel van last minute vakanties is dat ze vaak tegen zeer scherpe tarieven worden aangeboden, terwijl het aanbod over het algemeen nog zeer uitgebreid en divers is. Bovendien heeft een last minute vakantie ook wel iets spannends, waardoor u er extra van zult genieten. Mocht u nog tijd hebben, boek dan nog snel even een welverdiende last minute vakantie om toch nog even te ontsnappen aan de Nederlandse kou, stress en sleur. Vergelijk snel alle aanbieders, accommodaties en prijzen van last minutes op een vakantiewebsite.


Reageren is niet mogelijk.
Scroll Up